Ideal Ekstrem TNZ (trebuh, noge, zadnjica)

IDEAL
EKSTREM TNZ

Debora Grilj

EKSTREM TNZ VADBA (trebuh, noge, zadnjica)
Trening, več kot le aerobika...


Ekstrem TNZ trening je vadba z lastno težo in s pomočjo nekaterih rekvizitov (prisotnost upora). Ekstrem TNZ trenig si lahko sestaviš tudi sama in sicer izbiraš lahko med različnimi rubrikami vadb. Poudarek je na CARDIO treningu, na VAJAH ZA KREPITEV celega telesa za oblikovanje trebušnih mišic, nog in zadnjice. Cilj vadbe je oblikovati in učvrstiti telo, izboljšati splošno telesno pripravljenost, zmanjšati procent telesne maščobe in dati mišicam lepši tonus...predvsem, pa je cilj se počutiti dobro in izgledati fit.

NEKAJ UTRINKOV
IZ TRENINGOV


 

Idealna priložnost za darilo vam ali vašim bližnjim:

NEKAJ O MENI


Moje ime je Debora Grilj in sem osebna trenerka. Moj življenjski slog ima velik vpliv na zdravje in kvaliteto življenja, povezanim s športom in z zdravimi prehranjevalnimi navadami. Moja velika želja je, da bi to pomembno sporočilo in športni duh prenesla med vas. Pomembno je, da se zavedamo pomena zdravega življenjskega sloga in z vsakodnevnimi odločitvami poskrbimo za dolgoročno naložbo v svoje zdravje in počutje. Zato ne odlašaj na jutri, začni danes…

Skupinske vadbe vodim v živo že 19 let... zaradi covid situacije in vseh ukrepov sem se odločila, da svoje znanje in veselje do dela nadaljujem on-line. Pravijo, da se moramo v nepredvidljivih situacijah znati prilagajati, zato sem se odločila narediti ta korak in se prvič srečala z načinom vadbe od doma oz. na daljavo on-line.

Verjamem, da je za treniranje doma potrebne veliko volje in motivacije, saj nas hitro lahko premami kaj drugega. Če se ti pač ne da, z njim ne zaključiš in to je to. To je lahko ena od slabosti treningov doma. Ljudje smo socialna bitja in super je, da zamenjamo okolje, gremo v telovadnico in se tam skupaj prepotimo in spihamo, zraven pa še dopolnimo medsebojno druženje. A včasih pač ne gre drugače… zato je tudi to način… način, da me nič oz. nas ne sme ustaviti. Zato konec z izgovori! Skupaj zmoremo več!


PIŠITE IN
KONTAKTIRAM
VAS NAZAJ


    What is 6 x 7

    WordPress Video Lightbox Plugin